طلا فایل

فروشگاه فایل ، پاورپوینت و...

طلا فایل

فروشگاه فایل ، پاورپوینت و...

بایگانی

۱۲۵ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
بررسی گیاه کلزا
دسته بندی کشاورزی و زراعت
بازدید ها 0
فرمت فایل docx
حجم فایل 331 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 111
بررسی گیاه کلزا

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

بررسی گیاه کلزا

چکیده

سطح زیر کشت پنبه در کشور در سالهای اخیر به میزان بسیار زیادی کاهش یافته است. با توجه به این کاهش سطح زیر کشت پنبه بعنوان کشت اول در استان گلستان جهت جبران آن و استفاده بهینه از نیروی کارگری و کارخانجات مرتبط با آن، توجه به کشت دوم پنبه در استفاده بهینه از زمین پس از برخی از محصولات زراعی از قبیل کلزا ضروری به نظر میرسد. این آزمایش به منظور بررسی اثر مدیریت بقایای کاه و کلش کلزا، عملیات خاک ورزی و مصرف کود نیتروژن مازاد بر نیاز کودی، در کشت دوم پنبه پس از کلزا، در سال 1384 در ایستگاه تحقیقات پنبۀ هاشم آباد گرگان انجام پذیرفت. آزمایش بصورت بلوکهای خرد شده نواری (strip split plot) با چهار تکرار شامل عوامل خاک ورزی دیسک و شخم بعلاوه دیسک و سه نوع مدیریت بقایای کاه و کلش کلزا شامل باقی گذاردن بقایا، خرد کردن بقایا با دستگاه چاپر و جمع آوری و خارج کردن بقایا از مزرعه که به ترتیب بصورت افقی و عمودی تصادفی در هر بلوک قرار گرفتند. سپس هر یک از کرتهای حاصل به دو قسمت مساوی تقسیم شده و مصرف کود نیتروژن به مقدار توصیه کودی و 20 کیلو گرم در هکتار مازاد براین مقدار بعنوان کرتهای فرعی در آن اعمال گردید. نتایج نشان داد که افزایش کود نیتروژن در ابتدای فصل رشد، در بهبود استقرار گیاهچه های پنبه موثر بوده است و باقی گذاردن بقایا سبب افزایش تعداد شاخه های رویا شده ولی بر شاخه های زایا تاثیر معنی داری نداشته است. همچنین وجود بقایا سبب بهم زدن تعادل نیتروژن خاک شده بطوریکه افزودن نیتروژن اضافه به خاک اجتناب ناپذیر است و اثر کود نیتروژنه حتی تا چین اول محسوس بود. اثر کود مازاد در هر دو عملیات خاک ورزی دیسک و شخم و دیسک نسبت به شاهد (مقدار توصیه شده) بر عملکرد چین اول معنی دار بود. به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که بهترین ترکیب تیماری موثر بر عملکرد پنبه در کشت دوم پس از کلزا شامل جمع آوری بقایا، اعمال دیسک و استفاده از کود نیتروژن مازاد می باشد ولی بررسی بیشتر در مدیریت بقایا و کود نیتروژن مصرفی می تواند در راستای عدم حذف بقایای کلزا در تحقیقات آتی مدنظر قرار گیرد.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه.......................................................................................................................................... 1

فصل اول

کلیات................................................................................................... 7

1-1- کلزا............................................................................................ 7

1-2- پنبه............................................................................................ 9

1-3- آللوپاتی......................................................................................................................... 11

1-4- سیستمهای کشت............................................................................. 15

فصل دوم

بررسی منابع............................................................................................................................. 19

2-1- کشت دوم پنبه پس از کلزا............................................................................................. 19

2-2 – مراحل نمو پنبه...............................................................................................................23

2-3- مدیریت بقایای گیاهی در کشت دوم پنبه....................................................................... 24

2-3-1- نقش بقایای گیاهی بر مواد آلی خاک......................................................................... 29

2-3-2- اثر شخم بر بقایا در کشت دوم پنبه........................................................................... 31

2-3-3- اثر آللوپاتیک بقایای گیاهی بر کشت دوم پنبه پس از کلزا........................................ 32

2-4- نیتروژن در پنبه................................................................................ 32

2-4-1- نقش نیتروژن درگیاه...................................................................................................... 32

2-4-2- تاثیر بیش بود و کمبود نیتروژن در پنبه.......................................................................... 34

2-4-3- نقش آب در کارائی نیتروژن در پنبه.............................................................................. 36

2-4-4- مصرف کود نیتروژن در پنبه.......................................................................................... 36

فصل سوم

مواد و روشها.............................................................................................................................. 40

3-1- محل و موقعیت اجرای طرح............................................................................................. 40

3-2- نحوه اجرای طرح............................................................................... 40

3-3- مراحل اجرا........................................................................................................................ 41

3-4- رقم پنبه مورد کشت...........................................................................43

3-5- صفات مورد بررسی........................................................................... 43

3-6- تجزیه و تحلیل آماری......................................................................... 44

فصل چهارم

نتایج........................................................................................................................................... 50

4-1- تاثیر بقایای کلزا،عملیات خاک ورزی و کود نیتروژنه بر استقرار پنبه.................................50 4-2- تاثیر بقایای کلزا، عملیات خاک ورزی و کود نیتروژنه بر رشد رویشی پنبه.......................53.

4-3- تاثیر بقایای کلزا،عملیات خاک ورزی و کود نیتروژنه بر رشد زایشی پنبه...........59

4-4- تاثیر بقایای کلزا، عملیات خاک ورزی و کود نیتروژنه بر چینهای برداشت .........67

و وزن تک غوزه و عملکرد کل

بحث.............................................................................................................................................76

نتیجه گیری کلی...........................................................................................................................85

پیشنهادات................................................................................................................................... 86

منابع مورد استفاده....................................................................................................................... 87

فهرست جداول

عنوان صفحه

3-1- آمار 20 ساله ایستگاه هوا شناسی هاشم آباد گرگان در ماههای مورد کشت .................... 45

از سال 1363 تا 1383

3-2- آمار ایستگاه هواشناسی هاشم آباد گرگان در ماههای مورد کشت در .......................... 46

سال آزمایش (1384)

3-3- علامات اختصاری بکار گرفته شده در طرح...................................................................47

3-4- نقشه طرح آزمایشی در مزرعه....................................................................................... 48

3-5- نتایج آزمون خاک قطعه آزمایشی....................................................................................48

4-1- میانگین مربعات حاصل از تجزیه واریانس صفات مورد بررسی در بررسی اثر............. 74

بقایای گیاهی کلزا، خاک ورزی و مقدار کود نیتروژن در کشت دوم پنبه

4-2- مقایسه میانگین اثرات اصلی صفات مورد بررسی در بررسی اثر بقایای گیاهی............. 75

کلزا، خاک ورزی و مقدار کود نیتروژن در کشت دوم پنبه به روش دانکن

4-3- مقایسه میانگین اثرات متقابل صفات مورد بررسی در بررسی اثر بقایای گیاهی............ 76

کلزا، خاک ورزی و مقدار کود نیتروژن در کشت دوم پنبه به روش دانکن

فهرست اشکال

عنوان صفحه

4-1- تاثیر عملیات خاک ورزی بر در صد استقرار پنبه در کشت دوم پس از کلزا............................ 51

4-2- تاثیر بقایای گیاهی بر درصد استقرار پنبه در کشت دوم پس از کلزا........................................ 51

4-3- تاثیر کود نیتروژن بر درصد استقرار پنبه در کشت دوم پس از کلزا.......................................... 51

4-4- اثر بقایای گیاهی و عملیلات خاک ورزی بر درصد استقرار........................................ 51

4-5- اثر کود نیتروژن و عملیلات خاک ورزی بر درصد استقرار......................................... 52

4-6- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر درصد استقرار پنبه در کشت دوم پس از کلزا............................. 52

4-7- تاثیر عملیات خاک ورزی بر روند ارتفاع پنبه در کشت دوم پس از کلزا..................................56

4-8- تاثیر بقایای گیاهی بر روند ارتفاع پنبه در کشت دوم پس از کلزا...................................................56

4-9- تاثیر کود نیتروژن بر روند ارتفاع پنبه در کشت دوم پس از کلزا.............................................. 56

4-10- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر ارتفاع پنبه در کشت دوم پس از کلزا................. 56

4-11- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر ارتفاع پنبه در کشت دوم پس از کلزا................... 57

4-12- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر ارتفاع پنبه در کشت دوم پس از کلزا.............................. 57

4-13- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر تعداد شاخه رویا................................................ 57

4-14- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر تعداد شاخه رویا................................................. 57

4-15- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر تعداد شاخه رویا پنبه در کشت دوم پس از کلزا............ 58

4-16- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر تعداد شاخه زایا................................................ 58

4-17- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر تعداد شاخه زایا.................................................. 58

4-18- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر تعداد شاخه زایا پنبه در کشت دوم پس از کلزا............. 58

4-19- تاثیر عملیات خاک ورزی برروند غنچه دهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا.................................. 62

4-20- تاثیر بقایای گیاهی بر روند غنچه دهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا................................... 62

4-21- تاثیر کود نیتروژن بر روند غنچه دهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا.................................... 62

4-22- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر اوج غنچه دهی.................................................. 62

4-23- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر اوج غنچه دهی................................................... 63

4-24- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر اوج غنچه دهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا.......................... 63

4-25- تاثیر عملیات خاک ورزی بر روند گلدهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا............................. 63

4-26- تاثیر بقایای گیاهی بر روند گلدهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا......................................... 63

4-27- تاثیر کود نیتروژن بر روند گلدهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا.......................................... 64

4-28- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر اوج گلدهی........................................................ 64

4-29- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر اوج گلدهی......................................................... 64

4-30- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر اوج گلدهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا.................... 64

4-31- تاثیر عملیات خاک ورزی بر روند غوزه دهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا...................... 65

4-32- تاثیر بقایای گیاهی بر روند غوزه دهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا....................................65

4-33- تاثیرکود نیتروژن بر روند غوزه دهی پنبه در کشت دوم پس از کلزا......................................65

4-34- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر تعداد غوزه........................................................ 65

4-35- کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر تعداد غوزه پنبه در کشت دوم پس از کلزا.............. 66

4-36- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر تعداد غوزه پنبه در کشت دوم پس از کلزا......................66

4-37- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر وزن تک غوزه................................................... 70

4-38- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر وزن تک غوزه.................................................... 70

4-39- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر وزن تک غوزه پنبه در کشت دوم پس از کلزا................ 70

4-40- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر عملکرد چین اول.............................................. 70

4-41- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر عملکرد چین اول............................................... 71

4-42- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد چین اول پنبه در کشت دوم پس از کلزا........... 71

4-43- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر عملکرد چین دوم.............................................. 71

4-44- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر عملکرد چین دوم............................................... 71

4-45- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد چین دوم........................................................... 72

4-46- اثر بقایای گیاهی و عملیات خاک ورزی بر عملکرد کل....................................................... 72

4-47- اثر کود نیتروژن و عملیات خاک ورزی بر عملکرد کل......................................................... 72

4-48- اثر بقایای گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد کل پنبه در کشت دوم پس از کلزا.................... 72


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
عوامل رفع مسئولیت کیفری در فقه و حقوق جزاء
دسته بندی حقوق
بازدید ها 1
فرمت فایل docx
حجم فایل 436 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 247
عوامل رفع مسئولیت کیفری در فقه و حقوق جزاء

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

عوامل رفع مسئولیت کیفری در فقه و حقوق جزاء

فهرست مطالب

عنوان صفحه

1- پیشگفتار 1

2- مقدمه 2

3- فصل اول- مفاهیم مسئولیت 4

مفاهیم مسئولیت) الف- مفهوم لغوی مسئولیت 5

ب- مفهوم کلی مسئولیت 6

ج- مسئولیت در قرآن کریم 7

د- مسئولیت اخلاقی 9

هـ- مسئولیت اجتماعی 10

جنبه های فردی و اجتماعی مسئولیت در فقه 10

الف- جنبه فردی مسئولیت 10

ب- جنبه های اجتماعی مسئولیت در فقه 12

4- فصل دوم- مفاهیم مسئولیت کیفری 15

مفاهیم مسئولیت کیفری 16

مسئولیت واقعی و انتزاعی 17

مقایسه مسئولیت با تکلیف 19

تفاوت میان مسئولیت و مجرمیت 20

5- فصل سوم- سابقه تاریخی مسئولیت 21

سابقه تاریخی مسئولیت 22

هـ

الف- سابقه مسئولیت در قدیم الایام 24

بند اول- مختصات مسئولیت در قدیم الایام 25

1- ویژگی جمعی بودن مسئولیت 25

2- تسری مسئولیت به اجساد و حیوانات 27

3- موضوعی بودن مسئولیت 31

- در ایران باستان 31

- در روم باستان 33

- در یونان باستان 33

ب- مسئولیت کیفری در دوران معاصر 33

6- فصل چهارم) مسئولیت کیفری در اسلام 36

مسئولیت کیفری در اسلام 37

الف- تعریف و خصوصیات مسئولیت کیفری در اسلام 38

ب- اصول حاکم بر مسئولیت کیفری در اسلام 40

بنداول- شخصی بودن مسئولیت کیفری 40

بند دوم- برقراری شرایط عمومی مسئولیت 42

بند سوم- اصل تساوی در مجازاتها 43

بند چهارم- اصل قانونی بودن مجازاتها 44

7- فصل پنجم) مسئولیت کیفری در مقررات جزایی ایران 47

مسئولیت کیفری در مقررات جزایی ایران 46

الف- در قانون مجازات عمومی مصوب 1304 46

ب- در قانون اقدامات تامینی مصوب 1339 47

ج- در قانون مجازات عمومی اسلامی 1352 48

د- مجازات اسلامی مصوب 1307 48

8- فصل ششم) حدود و قلمرو مسئولیت کیفری 50

حدود و قلمرو مسئولیت کیفری 51

بخش اول- اهلیت و انواع آن در حقوق جزا 51

الف- اهلیت جنایی 51

ب- اهلیت مادی یا واقعی 52

ج- اهلیت جزائی 53

مقایسه اهلیت جزایی با اهلیت جنایی 54

و

اهلیت جزایی و مسئولیت کیفری 54

بخش دوم- تقصیر و مسئولیت کیفری 55

قلمرو تقصیر در حقوق جزا 57

الف- تقصیر در قلمرو وسیع 57

بند اول- ادراک و اختیار، توأماً شرط اعتبار اراده 60

بند دوم- اختیار، شرط منحصر اعتبار اراده 60

ب- تقصیر در قلمرو محدود 61

ج- نقد و بررسی، ارزیابی نظریات 62

بخش سوم- اسناد و مسئولیت کیفری 63

انواع اسناد در حقوق جزا 63

الف- اسناد یا انتساب مادی 63

ب- اسناد یا انتساب معنوی 64

اسناد مادی و مسئولیت کیفری 65

اسناد معنوی و مسئولیت کیفری 66

9- فصل هفتم) ارکان اهلیت جزائی 67

ارکان و اهلیت جزایی 68

رکن اول- ادراک 68

الف- مفهوم ادراک و تمییز 70

ب- نقش ادراک در مسئولیت کیفری 72

ج- عقل در مفهوم ادراک 73

د- عقل در مقررات جزائی ایران 75

هـ - عقل در حقوق جزائی اسلام 76

رکن دوم- اختیار 78

مفاهیم و کاربردهای اختیار 78

الف- اختیار در لغت 78

ب- اختیار در مفهوم فلسفی 79

بند اول- عنصر قدرت 80

بند دوم- عنصر اراده 80

ج- اختیار در مفهوم حقوقی 81

بند اول- مفهوم نقش اراده 81

ز

1- نقش اراده در رکن مادی جرم 82

2- نقش اراده در رکن روانی جرم 83

بند دوم- مفاهیم گوناگون اختیار در حقوق 83

1- اختیارات در لغت 84

2- اختیار در تکالیف و جزائیات 84

رکن سوم- علم به قانون 85

الف- مفهوم قانون 85

بند اول- نص جزایی 86

بند دوم- عدم مشروعیت جزایی 86

ب- نقش علم به قانون 87

بند اول- علم به قانون، عنصر سازنده سوء نیت جزایی 88

بند دوم- علم به قانون جزا، شرط شمول قانون 88

بند سوم- علم به قانون، شرط ثبوت مسئولیت کیفری 88

بند چهارم- علم به قانون، شرط تحمل مجازات 89

10- فصل هشتم) صغر(کودکی) در مسئولیت کیفری 90

عوامل رافع مسئولیت کیفری 91

علل عدم مسئولیت کیفری 92

الف- علل توجیه کننده جرم یا علل مشروعیت 92

ب- عوامل رافع مسئولیت کیفری 92

ج- علل معافیت از مجازات یا معاذیر قانونی 93

طبقه بندی عوامل رافع مسئولیت جزایی و وجوه افتراق آن با سایر علل 93

الف- طبقه بندی عوامل رافع مسئولیت کیفری 93

بند اول- عوامل تام رافع مسئولیت جزایی 93

بند دوم- عوامل نسبی رافع مسئولیت جزایی 93

ب- وجوه افتراق با سایر علل عدم مسئولیت 94

بند اول- فرق عوامل رافع مسئولیت جزائی از علل مشروعیت 94

بند دوم- تفاوت میان علل عدم انتساب با معاذیر معاف کننده یا تخفیف دهنده مجازات 94

بند سوم- فرق بین عوامل عینی رافع مسئولیت کیفری و معافیت از مجازات 96

تأثیر عوامل عینی رافع مسئولیت نسبت به سایر شرکت کنندگان 97

ح

تأثیر عوامل عینی رافع مسئولیت کیفری و مسئله مسئولیت مدنی 97

خصوصیات ضمنی قانون و عوامل عینی رافع مسئولیت کیفری 99

مقررات قانون ایران و خصوصیات ضمنی عوامل رافع مسئولیت کیفری 100

مجرم در برخورد با علل رافع مسئولیت 101

11- فصل نهم) جنون 102

کودکی و مسئولیت کیفری 103

تاریخچه ی مسئولیت کیفری اطفال 103

طفل کیست؟ 104

مفهوم بلوغ 108

الف- مفهوم علمی بلوغ 108

ب- معیار بلوغ در قفسه 110

بند اول- معیار بلوغ در کتاب 110

بند دوم- معیار بلوغ در سنت 111

بند سوم- سخنان فقها در مورد علایم و سن بلوغ 111

اهمیت جرایم اطفال 113

مسئولیت جزایی اطفال 114

مسئولیت جزایی اطفال در مراحل مختلف طفولیت و امتیازات هر دوره 115

الف- مسئولیت جزایی اطفال غیرممیز 116

ب- مسئولیت جزایی اطفال ممیز 117

ج- مسئولیت جزائی اطفال در مرحله بلوغ 120

مسئولیت جزایی اطفال در قوانین ایران 121

الف- قانون مجازات عمومی ایران مصوبات 1304 121

ب- قانون مجازات عمومی مصوب 1352 122

ج- قانون مجازات اسلامی مصوب 1361 123

مسئولیت اجزایی اطفال در اسلام 125

الف- بلوغ 125

ب- ادراک یا تمیز 126

بند اول- حقوقی 127

بند دوم- جزائیات 128

سن تمییز در حقوق جزای اسلام 129

ط

الف- سن عدم مسئولیت جزایی 130

ب- سن مسئولیت جزایی نسبی 130

ج- سن مسئولیت جزایی کامل 131

12- فصل دهم) جنون 133

جنـون 133

سابقه تاریخی عدم مسئولیت جزایی مجائین 133

جنون از مسایل موضوعی است 135

تعریف جنون 136

انواع جنون 137

اول- اختلالات سیستم عصبی 138

دوم- جنون اخلاق 140

سوم- دیوانگی ناشی از مصرف بی رویه مشروبات الکلی و مواد مخدر 140

ارزیابی یا نحوه احراز جنون 146

الف- کارشناس روانی 146

ب- همکاری کارشناس و قاضی 147

جنون در قوانین سابق جزایی ایران 148

جنون در قانون مجازات اسلامی 149

ضوابط قانونی حاکم بر مفاهیم جنون 150

آثار جنون 152

لزوم احراز جنون در حال ارتکاب جرم 155

الف- تقارن جنون یا جرم 155

ب- تلازم جنون یا جرم 157

ج- جنون کامل 157

تأدیب مجنون 158

تشریفات اداری نگاهداری مجنون 158

مسئولیت مدنی مجنون 159

13- فصل یازدهم) جبر و اشتباه 160

بخش اول- مفاهیم اجبار 161

الف- تعریف اجبار 161

ب- اجبار و اختیار 161

ی

ج- اجبار و اکراه 164

د- خلاصه تفاوت های اجبار با اکراه و جنون واضطرار 167

بند اول- تفاوت اجبار و اکراه 167

بند دوم- تفاوت اجبار و جنون 167

بند سوم- تفاوت اجبار و اضطرار 167

بخش دوم- انواع مختلف اجبار 168

الف- اجبار مادی 168

بند اول- علل اجبار مادی 168

بند دوم- شرائط اجبار مادی 168

اجبار مادی با منشأ درونی 173

ب- اجبار معنوی 174

بند اول- اجبار معنوی خارجی 174

شرایط اجبار معنوی خارجی 174

بند دوم- اجبار معنوی داخلی 177

نقش انگیزه شرافتمندانه در مسئولیت کیفری 177

نقش تحریک در مسئولیت کیفری 178

تحقیق اجبار در جرائم قابل تعزیر 179

بخش سوم- بررسی اجبار در قوانین جزایی ایران 179

الف- قانون مجازات عمومی 179

ب- اجبار در قانون مجازات اسلامی 179

ضوابط قانونی حاکم بر اجبار 181

الف- اکراه در قتل 181

ب- جرم باید از مجازات های تعزیری باشد 182

ج- اجبار در غیر مورد تعزیرات 182

شرایط اجبار رافع مسئولیت جزایی 182

مسئولیت مدنی در زمینه اجبار 182

14- فصل دوازدهم- جهل و اشتباه 183

بخش اول- مفاهیم جهل 184

تعریف اشتباه 184

مقایسه مفهوم جهل و اشتباه و موارد مشابه آن 185

ک

الف- جهل 185

ب- اشتباه 186

ج- غلط 187

د- خطا 188

هـ - سهو 188

و- غفلت 189

ز- نسیان 189

تفاوت میان جهل و نسیان 190

جایگاه اشتباه در حقوق جزا 192

الف- اشتباه در قانون 192

ب- اشتباه در عمل 194

بخش دوم- انواع جهل در اعمال حقوق عرفی 195

الف- جهل مرکب 195

ب- جهل بسیط (شبهه) 197

بخش سوم- انواع جهل و جایگاه آن در فقه شیعه 203

الف- جهل و شبهه حکمیه 204

ب- جهل و شبهه موضوعیه 204

ج- جهل تقصیری 206

د- جهل قصوری 206

بخش چهارم- جایگاه جهل در حقوق اسلامی 207

الف- جایگاه در جرائم مستوجب حد 207

ب- جایگاه جهل و شبه در جرایم مستوجب قصاص و دیات 210

ج- جایگاه جهل، شبهه در جرائم مستلزم تعزیرات 214

بخش پنجم- قلمرو تأثیر جهل بر مسئولیت کیفری در حقوق جزای عرفی 217

الف- تأثیر جهل حکمی بر مسئولیت کیفری 217

ب- تأثیر جهل موضوعی بر مسئولیت کیفری 218

بخش ششم- قلمرو تأثیر جهل بر مسئولیت کیفری در حقوق اسلامی 218

الف- ادله و مستندات تأثیر جاهل بر مسئولیت کیفری 218

بند اول- ادله برائت 219

ل

بند دوم- قاعده درأ 220

بند سوم- روایات وارده در مورد معذور بودن جاهل 221

ب- ادله و مستندات عدم تأثیر جهل بر مسئولیت کیفری 225

بند اول- قاعده اشتراک احکام میان عامل و جاهل 226

بند دوم- قاعده وجوب تعلم احکام 227

بند سوم- فرض عالم بودن افراد به احکام اسلامی 227

ج- اَلجَمعْ مَهما اَمکَن اُولی مِنَ الطَّرح(جمع عرفی میان ادله بهتر از رد کردن آنهاست)228

بخش هفتم- قلمرو تأثیر جهل بر مسئولیت کیفری در قوانین و مقررات جزایی ایران 232

الف- تأثیر جهل بر مسئولیت کیفری در جرائم مستوجب حد 232

1- جرم زنان 233

2- حد مسکر 234

3- جرم سرقت 235

ب- تأثیر جهل بر مسئولیت کیفری در جرائم مستوجب قصاص 236

بند اول- اشتباه در هدف (اشتباه در شخص طرف) 238

بند دوم- اشتباه در هویت مجنی علیه (اشتباه در شخصیت) 240

ج- تأثیر جهل بر مسئولیت کیفری در جرائم مستوجب دیه 241

بند اول- جهل حکمی 243

بند دوم- جهل موضوعی 244

خلاصه بحث 247

فهرست منابع و مآخذ


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
کنترل و هدایت از راه دور توسط SMS در سیستم موبایل
دسته بندی الکترونیک و مخابرات
بازدید ها 1
فرمت فایل docx
حجم فایل 1407 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 85
کنترل و هدایت از راه دور توسط SMS در سیستم موبایل

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

کنترل و هدایت از راه دور توسط SMS در سیستم موبایل

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

فصل اول

مفاهیم مربوط به شبکه ها و اجزای آنها

مقدمه

1

1 تاریخچه شبکه

1

1-1 مدل های شبکه

3

1-1-1 مدل شبکه مبتنی بر سرویس دهنده

4

1-1-2 مدل سرویس دهنده/ سرویس گیرنده

4

1-2 ریخت شناسی شبکه

4

1-2-1 توپولوژی حلقوی

5

1-2-2 توپولوژی اتوبوس

5

1-2-3 توپولوژی توری

5

1-2-4 توپولوژی درختی

6

1-2-5 توپولوژی ترکیبی

6

1-3 پروتکل های شبکه

6

1-4 مدل OSI(Open System Interconnection)

8

1-5 مفاهیم مربوط به ارسال سیگنال و پهنای باند

9

1-6 عملکرد یک شبکه Packet - swiching

10

فصل دوم

شبکه های بی سیم با نگاهی به Wi-Fi-Bluetooths

مقدمه

11

2-1مشخصات و خصوصیات WLAN

12

2-2 همبندی های 11، 802

12

2-2-1 همبندی IBSS

12

2-2-2 همبندی زیر ساختار در دوگونه ESS و BSS

13

2-3 لایه فیزیکی

15

2-3-1 دسترسی به رسانه

15

2-3-1-1 روزنه های پنهان

16

2-3-2 پل ارتباطی

17

2-4 خدمات توزیع

17

2-5 ویژگی های سیگنال طیف گسترده

18

2-5-1 سیگنال های طیف گسترده با جهش فرکانس

18

2-5-1-1 تکنیک FHSS(PN-Code: persuade Noise Code)

19

2-5-1-2 تغییر فرکانس سیگنال های تسهیم شده به شکل شبه تصادفی

19

2-5-2 سیگنال های طیف گسترده با توالی مستقیم

19

2-5-2-1 مدولاسیون باز

20

2-5-2-2 کدهای بارکر

20

2-5-3 استفاده مجدد از فرکانس

20

2-5-3-1 سه کانال فرکانسی F1,F2,F3

20

2-5-3-2 طراحی شبکه سلولی

20

2-5-4 پدیده ی چند مسیری

21

2-6-1 مقایسه مدل های 11، 802

21

2-6-1-1 استاندارد 11، b802

21

2-6-1-1-1 اثرات فاصله

22

2-6-1-1-2 پل مابین شبکه ای

22

2-6-2 استاندارد 11،a802

23

2-6-2-1 افزایش باند

24

2-6-2-2 طیف فرکانس تمیزتر

24

2-6-2-3 کانال های غیرپوشا

25

2-6-2-4 همکاری wi-fi

25

2-6-3 80211g یک استاندارد جدید

25

2-7 معرفی شبکه های بلوتوس

26

2-7-1 مولفه های امنیتی در بلوتوس

28

فصل سوم

امنیت در شبکه با نگرشی به شبکه بی سیم

مقدمه

29

3-1 امنیت شبکه

30

3-1-1 اهمیت امنیت شبکه

30

3-1-2سابقه امنیت شبکه

30

3-2 جرایم رایانه ای و اینترنتی

31

3-2-1 پیدایش جرایم رایانه ای

32

3-2-2 قضیه ی رویس

32

3-2-3 تعریف جرایم رایانه ای

33

3-2-4 طبقه بندی جرائم رایانه ای

33

3-2-4-1 طبقه بندی OECDB

34

3-2-4-2 طبقه بندی شورای اروپا

34

3-2-4-3 طبقه بندی اینترپول

35

3-2-4-4 طبقه بندی در کنوانسیون جرایم سایبرنتیک

37

3-2-5 شش نشانه از خرابکاری

37

3-3 منشا ضعف امنیتی در شبکه های بیسیم و خطرات معمول

38

3-3-1 امنیت پروتکل WEP

39

3-3-2 قابلیت ها و ابعاد امنیتی استاندارد 802.11

39

3-3-2-1 Authentication

40

3-3-2-2 Confidentiality

40

3-3-2-3 Integrity

40

3-3-3 خدمات ایستگاهی

40

3-3-3-1 هویت سنجی

40

3-3-3-1-1 Authentication بدون رمزنگاری

42

3-3-3-1-2 Authentication با رمزنگاری RC4

42

3-3-3-2 اختفا اطلاعات

43

3-3-3-3 حفظ صحت اطلاعات (Integrity)

44

3-3-4 ضعف های اولیه ی امنیتی WEP

45

3-3-4-1 استفاده از کلیدهای ثابت WEP

45

3-3-4-2 استفاده از CRC رمز نشده

46

3-4 مولفه های امنیتی در بلوتوث

47

3-4-1 خطرات امنیتی

47

3-4-2 مقابله با خطرات

48

3-4-2-1 اقدامات مدیریتی

48

3-4-2-2 پیکربندی درست شبکه

48

3-4-2-3 نظارت های اضافی بر شبکه

49

3-5 Honeypot تدبیری نو برای مقابله با خرابکاران

49

3-5-1 تعریف Honeypot

49

3-5-2 تحوه ی تشخیص حمله و شروع عملکرد Honeypot

49

3-5-3 مزایای Honeypot

49

3-5-4 تقسیم بندی Honeypot از نظر کاربرد

50

3-5-4-1 production Honeypot

50

3-5-4-1-1 prevention

51

3-5-4-1-2 Detection (کشف یا شناسایی)

51

3-5-4-1-3 Response (پاسخ)

51

3-5-4-2 Research Honeypot

52

3-5-5 تقسیم بندی Honey pot از نظر تعامل با کاربر

52

3-5-5-1 Low Interaction Honeypot

52

3-5-5-2 Medium Interaction Honeypot

53

3-5-5-3 High Interaction Honey pot

53

3-5-5-3-1 مزایای استفاده‌ازHigh Interaction Honey pot

54

3-5-5-3-2 معایب‌استفاده‌از High Interaction Honey pot

54

فصل چهارم

مفهوم GPRS با رویکرد IT

4-1 ویژگی های GPRS

55

4-1-1 مواد لازم برای استفاده از GPRS

56

4-1-2 ویژگی های سیستم سوئیچینگ پکتی

56

4-1-3 کاربردهای GPRS

58

4-1-4 اطلاعات مبتنی و قابل مشاهده

58

4-1-4-1 تصاویر ثابت

59

4-1-4-2 تصاویر متحرک

59

4-1-5 مرورگر

59

4-1-5-1 پوشه های اشتراکی یا کارهای گروهی

59

4-1-5-2 ایمیل یا پست الکترونیکی

59

4-1-6 MMS

60

4-1-7 رتبه کاربرد محیط

60

4-1-8 کارایی GPRS

60

4-2 مفهوم GSM

61

4-2-1 توانایی GSM

62

4-2-2 شبکه GSM

62

4-2-3 شبکه GSM

62

4-2-3-1 سیستم سوئیچینگ

62

4-2-3-2 سیستم ایستگاه پایه

62

4-2-4 سیستم پشتیبانی و عملیاتی

62

فصل پنجم

بررسی و مطالعه شبکه SMS و معرفی ابزاری برای کنترل توسط SMS

5-1 مطالعه نسل های مختلف موبایل

63

5-1-1 مزایا و معایب MTS

63

5-1-2 سیستم های سلولی و آنالوگ

64

5-1-3 مشکلات سیستم های 1V

65

5-1-4 سیستم های نسل دوم 2V

65

5-1-5 سیستم های نسل 2.5V

65

5-2 معرفی شبکه SMS و چگونگی انتقال SMS

66

5-2-1 تاریخچه ساختار سرویس پیغام کوتاه

66

5-2-2 فوائد سرویس پیغام کوتاه

66

5-2-2-1 Shart message Entities

67

5-2-2-2 سرویس مرکزی پیغام کوتاه (sms c)

67

5-2-2-3 Home Locatin Rigis – ثبات موقعیت دائم

68

5-2-2-4 ثبات موقعیت دائم (HLR)

68

5-2-2-5 مرکز سوئیچ موبایل

68

5-2-2-6 بازدید کننده (VLR)

68

5-2-2-7 محل اصل سیستم

68

5-2-2-8) محل موبایل (MS)

68

5-2-3 اجزایی توزیع(مخابره)

69

5-2-3-1 اجزای خدمات

70

5-2-3-2 خدمات مشترکین

70

5-2-3-3 خدمات اطلاعاتی موبایل

72

5-2-3-4 مدیریت و توجه به مشتری

72

5-2-4 مثال موبایل هایی که پیام کوتاه به آنها رسیده

72

5-2-5 مثال موبایلی که پیام کوتاه ارسال نموده است

73

5-2-6 ارائه مداری برای کنترل ابزار به کمک SMS در تلفن همراه

75

نتیجه گیری

78

پیوست

80

منابع

85


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
نبرد سلطان سنجر با ترکان غز
دسته بندی تاریخ و ادبیات
بازدید ها 0
فرمت فایل docx
حجم فایل 223 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 202
نبرد سلطان سنجر با ترکان غز

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

نبرد سلطان سنجر با ترکان غز

فهرست مطالب

عنوان صفحه

کلیات 1-25

مقدمه 1

طرح موضوع 4

طرح مسئله 5

طرح مفروضات 5

روش تحقیق 6

ضرورت انجام تحقیق 7

قلمرو تحقیق 7

کلمات کلیدی و مفاهیم 8

نقد و بررسی منابع 10

بخش اول: ترکان غزتا دوره سلجوقی 26-71

1-اوضاع جغرافیایی آسیای مرکزی و ساکنان آن 26

1-1- جغرافیای آسیای مرکزی 26

2-1-ساکنین آسیای مرکزی 28

2 -اصل و منشا اولیه ترکان غز 31

1-2-منشا نام غز 31

2-2-نژاد غزان 32

3-2-مساکن غزان 33

4-2-مهاجرت غزان 36

3-ویژگی های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی غزان 40

1-3-اوضاع سیاسی غزان 40

2-3-اعتقادات دینی غزان 41

3-3-آداب و رسوم غزان 44

4-3-زندگی اقتصادی 40

4-گذشته تاریخی غزان 46

1-4- غزان در دوره گوک ترکها 46

2-4- غزان در دوره اویغورها 52

3-4- ترکان غز و جهان اسلام 54

4-4- غزها در دوره سامانیان 56

5-4- غزها در دوره غزنویان 59

1-5-4-سلطان محمود غزنوی 61

2-5-4-سلطان مسعود غزنوی 67

بخش دوم: وضعیت ترکان غز در دوره سلجوقیان 72-112

1-نقش غزان در تشکیل دولت سلجوقیان 72

2-روابط غزان با سلاطین بزرگ سلجوقی 87

1 -2- اوضاع سیاسی حکومت سلاجقه بزرگ 87

2-2- سلاجقه بزرگ و غزان 94

بخش سوم: وضعیت ترکان غز در دوره سلطان سنجر 113-153

1-اوضاع سیاسی حکومت سنجر 113

2-روابط غزان با سنجر 119

3-درگیری غزان با سنجر 129

بخش چهارم: اوضاع خراسان پس از اسارت سنجر 152-175

1-غزها در خراسان 152

1-1-سلطان سلیمان سلجوقی 156

2-1-سلطان محمود 162

3-1-فرار سنجر از اسارت و مرگ او 167

4-1-خراسان پس از مرگ سنجر 171

بخش پنجم: نتایج و پیامدهای حمله غزان 176

1-نتایج سیاسی 176

1-1-تشکیل حکومت خوارزمشاهیان 176

2-1-زوال حکومت سلجوقیان در خراسان 177

3-1-بروز هرج و مرج در خراسان 180

2-نتایج اجتماعی 182

1-2-قتل و غارت مردم 182

2-2-از بین رفتن امنیت 184

3-نتایج اقتصادی 187

4-نتایج فرهنگی 189

1-4-کشته شدن علما و بزرگان 189

2-4-ویرانی مراکز و اماکن فرهنگی 197

نتیجه گیری 198

منابع و ماخذ 202


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
نمونه موردی مجتمع مسکونی خارجی,نمونه موردی مجتمع مسکونی داخلی , نمونه تطبیقی خارجی مجتمع مسکونی,تحلیل نمونه موردی خارجی مجتمع مسکونی,نمونه موردی مجتمع مسکونی در ایران, پاورپوینت تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی , تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی , دانلود پاورپوینت تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی , دانلود پروژه طراحی معماری 5 , دانلود پروژه طرح 5 , معرفی پروژه مسکونی دی هولاینهوف , معرفی مجتمع مسکونی امامیه مشهد
دانلود پاورپوینت تحلیل نمونه مجتمع مسکونی خارجی و ایرانی
فرمت فایل: ppt 
حجم فایل: 11250 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 117 

قیمت فایل :5,000 تومان


خرید

اینجا کلیک نمایید


در پاورپوینت تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی ، ۸ نمونه از مجتمع های مسکونی ایرانی و خارجی  مورد بررسی قرار گرفته است. در این پاورپوینت مجتمع مسکونی امامیه مشهد و مجموعه مسکونی زیتون اصفهان بصورت کامل و جزء به جزء تحلیل و بررسی شده و پلان مجتمع ها و تصاویر آن نیز همراه با توضیحات کامل ارائه شده است. پاورپوینت تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی در ۱۱۷ صفحه آماده شده است و برای درس طرح معماری 5 می توانید از آن استفاده کنید.

مجتمع مسکونی یا بلوک آپارتمان به ساختمان های بلند مرتبه‌ ای گفته می شود که به صورت چند طبقه ساخته می شوند و معمولا کاربری مسکونی یا اداری-مسکونی یا چند کاربری دارند و تفاوت آنها با آسمان خراش در این است که معمولا به ساختمان های بیشتر از ۱۵ طبقه آسمان خراش گفته می شود. در شهرهای بزرگ به علت کمبود زمین نیاز به تراکم جمعیتی را به کمک ساخت بلوک های آپارتمانی مرتفع می کنند.

خصوصیات مجتمع های مسکونی:اکثرا مجتمع های مسکونی دارای خصوصیات زیر هستند:معمولا در این مجتمع ها از آسانسور برای ارتباط بین طبقات استفاده می شود.سازه این ساختمان ها بتن مسلح یا اسکلت فلزی است.به علت عدم نیاز به خرید زمین و تقسیم شدن هزینه آن بین واحدهای مسکونی قیمت واحدهای مسکونی آن معمولا ارزانتر از ساختمان های معمولی است البته در دهه اخیر با رشد آپارتمان نشینی در شهرهای بزرگ، آپارتمان های گران قیمت نیز ساخته می شوند.

فهرست:

مجموعه مسکونی تالمات

مجموعه بران نادرن

مجموعه مسکونی تارا

مجموعه مسکونی تیتان

مجموعه مسکونی در بازیلدون

پروژه مسکونی دی هولاینهوف

مجتمع مسکونی امامیه مشهد

مجموعه مسکونی زیتون اصفهان

عنوان: تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی

فرمت: پاورپوینت

حجم در حالت فشرده: 11.1 MB

صفحات: 117 اسلاید



برچسب ها:نمونه موردی مجتمع مسکونی خارجی,نمونه موردی مجتمع مسکونی داخلی , نمونه تطبیقی خارجی مجتمع مسکونی,تحلیل نمونه موردی خارجی مجتمع مسکونی, پاورپوینت تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی , تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی , دانلود پاورپوینت تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی , دانلود پروژه طراحی معماری 5 , دانلود پروژه طرح 5 , معرفی پروژه مسکونی دی هولاینهوف , معرفی مجتمع مسکونی امامیه مشهد
  • ۰
  • ۰
بررسی آلودگی سالمونلایی
دسته بندی علوم پزشکی
بازدید ها 5
فرمت فایل docx
حجم فایل 591 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 70
بررسی آلودگی سالمونلایی

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

بررسی آلودگی سالمونلایی

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول: مقدمه...................... 1

فصل دوم: کلیات ..................... 3

فصل سوم: روش کار و مواد مورد نیاز .. 33

فصل چهارم: نتایج.................... 37

فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری و پیشنهادات 40

فصل ششم: منابع...................... 43

سالها از کشف باکتری سالمونلا می‌گذرد ولی این باکتری اهمیت خود را در جوامع علمی و بین دانشمندان از دست نداده‌است. در سال 1885 اسمیت و سالمون جرمی را از خوک جدا کردند و تصور نمودند که عامل بیماری وبا یا طاعون خوک است در نتیجه نام آنرا باسیلوس کلراسویس نهادند. در طی سالهای بعد نام این جرم را سالمونلا کلراسویس گذاشتند.

در قرن بیستم روشهای مؤثری برای درمان و پیشگیری این باکتری صورت گرفت و نتایج امیدوارکننده‌ای برای دانشمندان حاصل شد اما با مقاوم‌شدن سالمونلا نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها و روشهای درمانی دیگر، خطر بزرگی جوامع بشری را تهدید می‌کند.

بطوریکه انسان قرن حاضر با تمام پیشرفتهای مختلفی که در علوم و فنون داشته، هنوز روزگار خود را با و حشت عظیمی از فراگیرشدن این بیماری می‌گذراند. ترسی که در بین اجداد بشر هم وجود داشته و قربانیان زیادی گرفت.

در جلد اول و دوم کتاب ارزشمند تاریخ ودامپزشکی و پزشکی ایران تألیف استاد بزرگوار جناب آقای دکتر حسن تاج‌بخش به بیماری حصبه، تب مطبقه و تب تیفوئید اشاره شده‌است به نقل از این کتاب لوکرس(55- 98 ق.م) به فراوانی اپیدمیهای بیماریهای حیوانی اشاره کرده و از آنها به عنوان« آتش مقدس» یاد می‌کند. ویرژیل(19-70 ق.م) وقتی آتش مقدس را در گونه‌های مختلف شرح می‌دهد می‌توان

تا حدی به ماهیت برخی از بیماریهای عفونی از جمله تب تیفوئید(حصبه) اسب پی برد.


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
مقاله بیماران مبتلا به هیپوتیروئید
دسته بندی پزشکی
بازدید ها 2
فرمت فایل docx
حجم فایل 110 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 125
مقاله بیماران مبتلا به هیپوتیروئید

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

مقاله بیماران مبتلا به هیپوتیروئید

حمد و سپاس بیکران پروردگاری باشد که به انسان قدرت تفکر و اندیشیدن عطا فرمود و به او اختیار داد تا راهش را برگزیند.

در سالهای اخیر پیشرفت های دانش پزشکی بسیار چشمگیر بوده این پیشرفت های سریع در عصر تکنولوژی موجب تکامل هر چه بیشتر علم پزشکی و تمامی شاخه های آن شده است. از طرفی افراد تیم پزشکی برای آنکه بتوانند نقش خود را به طور موثرتری ایفا کنند باید با این تحولات سریع و نتایج آن ها آشنایی پیدا کنند. بی شک پرستاران عضو کلیدی تیم بهداشتی درمانی هستند. انسان های والایی که همیشه می خواهیم به اندازه هر بیمار درد بکشند به اندازه هر همراه دل بسوزانند و اندازه هر پدر و مادر در اضطراب فرزند بیمار و بستری باشد. موقعیت پرستاران در تیم بهداشتی درمانی مسئولیت آنها چه از نظر فراگیری علوم جدید و چه از نظر آموزش به بیمار و نحوه مراقبت بیمار از خود دو چندان می کند چرا که پرستاران دائما بر بالین بیمار حضور داشته و نحوه اداره و مراقبت و آموزش بیمار در روند بهبود بی تاثیر نیست.

از آنجایی که هر موضوع علمی، تعاریف، مفاهیم و اصطلاحات و موضوعات خاص خود را دارد ما هم بر آن شدیم تا در مورد بیماران مبتلا به هیپوتیروئید تحقیق و بررسی کنیم. همانطور که می دانیم بحث آموزش به بیمار در این بیماری ها خیلی مهم بوده و بیماران با درک صحیح از مراقبت خود می توانند به نحو موثری از عوارض ناشی از بیماری و بستری شدن مکرر جلوگیری کنند.

آناتومی و هیستولوژی:

غده تیروئید یکی از بزرگترین اعضای اندوکرین است که در افراد بالغ ساکن آمریکای شمالی در حدود 15 تا 20 گرم وزن دارد. افزون بر این توانایی بالقوه تیروئید برای رشد ، بسیار زیاد است. گواترها می توانند صدها گرم وزن داشته باشند. غده تیروئید طبیعی از دو لب تشکیل شده که توسط یک نوار بافتی نازک در ناحیه ای به نام ایسم (isthmus) به یکدیگر متصل شده اند این نوار cm5/0 ضخامت ، cm2 پهنا و cm 2 طول دارد هر یک از لب ها در حالت طبیعی دارای یک قطب فوقانی زاویه دار و یک قطب تحتانی فواید زاویه هستند که قطب تحتانی به خوبی مورد شناسایی قرار نگرفته و در بخش میانی ایسم فرو رفته است. ضخامت و پهنای هر لب در بزرگترین قطر 0/2 تا cm 5/2 بوده و طول آن نزدیک به cm0/4 است. برخی اوقات به ویژه هنگامی که بقایای غده گواتری است، یک لب هرمی شکل به صورت یک زایده ی انگشت مانند قابل تشخیص است که جهت آن از ایسم به سوی قسمت فوقانی آن بوده و عموما درست پشت خط وسط و معمولا در سمت چپ قرار دارد. لب سمت راست به شکل طبیعی نسبت به لب سمت چپ دارای عروق بیشتری بوده و غالبا بزرگتر از دیگری است و در اختلالات همراه با افزایش پراکنده یا منتشر اندازه غده، لب راست تمایل بیشتری به بزرگ شدن نشان می دهد.

دو جفت از عروق خونی، خون رسانی شریانی مهم غده تیروئید را تامین می نماید که عبارتند از شریان فوقانی تیروئید که از شریان کلروتید خارجی منشا می گیرد و شریان تحتانی تیروئید که از شراین زیر ترقوه ای (subclavian artery) منشا می گیرد.تخمین زده شده که جریان خون تیروئید ml/min6-4 که در مقایسه با جریان خون کلیه (ml/min/g 3) سریعتر می باشد. در گواتر توکسیک منتشر ممکن است میزان جریان خون به بیش از l/min 1 برسد. افزایش جریان خون در غده تیروئید توسط وجود یک thrill یا یک bruit قابل سمع در روی غده یا در جایی بسیار نزدیک به آن آشکار می شود. در ناژلنفاتیک غنی در ارتباط با فعالیت اندوکرین این غده دارای عملکرد مشخص نمی باشد ولی لنف نسبت به خون وریدی تیروئید حاوی غلظت بیشتری از ید نشانداری است که به تازگی آزاد شده و این ید احتمالا به شکل ید و پروتئین است.

عملکرد انباشتن ید در هر فولیکول بر حسب سطح فولیکول متغیر است. دیواره ی فولیکول توسط لایه ی منفردی از سلولهای مکعبی بسته مانند که در کنار هم قرار گرفته اند مفروش شده و ارتفاع این دیواره نزدیک 15 میکرومتر است. ارتفاع یا بلندی اپی تلیوم آسینار همراه با درجه ی تحریک غددی متغیر بوده، هنگام فعالیت به شکل ستونی و در هنگام عدم فعالیت به شکل مکعبی می باشد. این اپی تلیوم روی یک غشای پایه قرار گرفته که غنی از موکوپلی ساکاریدها بوده و سلول های فوکیلولر را از مویرگهای احاطه کننده جدا می نماید. تعداد 20 تا 40 فولیکول توسط دیواره ی بافت همبندی، دیواره بندی شده و یک لوبول ایجاد می نمایند که توسط یک شریان منفرد تغذیه می شود ممکن است عملکرد هر لوبول متفاوت از عملکرد لوبولهای مجاور آن باشد.


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
دانلود مقاله آدنوکاسینوم معده
دسته بندی پزشکی
بازدید ها 0
فرمت فایل docx
حجم فایل 566 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 108
دانلود مقاله آدنوکاسینوم معده

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

دانلود مقاله آدنوکاسینوم معده

از نظر تاریخی آدنوکاسینوم معده یکی از علل عمده مرگ و میر ناشی از سرطان درجهان بوده است. در سال 1930 سرطان معده علت عمده مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده درمیان مردان و سومین علت در زنان بود. خوشبختانه از زمان پایان جنگ جهانی دوم و بدنبال یک روند جهانی بویژه در کشورهای توسعه یافته بروز سرطان معده بطور مداوم در حال کاهش است و شاید بتوان گفت که هیچ بیماری بدخیمی را نمی‌توان یافت که چنین سیر روبه کاهشی را طی کرده باشد.تا سال 1980، این سرطان هنوز هم علت عمده مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان به شمار می‌رفت.
در سال 1996 سرطان معده بعنوان دومین علت اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان- با 62800 مرگ در سال- باقی بود. در سال 1997 سرطان معده هشتمین علت مرگ ومیر ناشی از سرطان در ایالات متحده محسوب شد. چرا که در این سال 22800 مورد جدید سرطان تشخیص داده شد که باعث مرگ 14000 نفر گشت و حدود 8/1 بیلیون دلار هزینه برای مراقبتهای بهداشتی در پی داشت. سؤالی که در اینجا مطرح است آنست که چرا علیرغم روند روبه کاهش جهانی در برروز سرطان معده این سرطان همچنان بیرحمانه مبتلایان خود را از میان برمیدارد؟ پاسخ آنست که متأسفانه سرطان معده در زمان تشخیص، اغلب پیشرفته است و میزان بقای 5 ساله بیماران کمتر از 10 درصد است.


فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه
نقش ژنتیک در اتیولوژی آدنوکارسینوم معده
عوامل خطرساز آدنوکارسینوم معده
ضایعات پیش سرطانی آدنوکارسینوم معده
آدنوکارسینوم معده؛ غربالگری
آشنایی با هلیکوباکترپیلوری
اپیدمیولوژی
انتقال عفونت
فاکتورهای بیماری‌زای هلیکوباکترپیلوری
عفونت حاد ناشی از هلیکوباکترپیلوری
پاتوژنر التهاب
هلیکوباکترپیلوری ؛ تشخیص
هلیکوباکترپیلوری ؛ تدبیر شخصی
هلیکوباکترپیلوری ؛ درمان
فصل دوم: زمینه و پیشینه تحقیق
فهرست منابع


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
مقاله سموم سیانوباکتریایی
دسته بندی محیط زیست
بازدید ها 0
فرمت فایل docx
حجم فایل 100 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 96
مقاله سموم سیانوباکتریایی

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

مقاله سموم سیانوباکتریایی

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

چکیده

مقدمه

فصل اول: انواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها

1-1- تاریخچه

1-2- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیکی سیانوباکترها

1-3- بلومهای سمی (شکوفایی) سیانوباکترها

1-4- مهمترین راسته‎های جلبک‎های سبز ‎- آبی

1-5- تقسیم‎بندی سیانوباکترها از لحاظ شکل ظاهری

1-5-1- سیانوباکترهای رشته‎ای

1-5-2- سیانوباکترهای کلنی

فصل دوم: طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی

2-1- طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی براساس مکانیسم عمل

2-1-1- نوروتوکسین‎ها

2-1-2- هپاتوتوکسین‎ها

2-1-3- درماتو توکسین‎ها

2-2- انواع سیانوتوکسین‎ها

عنوان

صفحه

2-2-1- نودولارین‎ها

2-2-2- ساکسی توکسین‎ها

2-2-3- آناتوکسین a و هوموآناتوکسین a

2-2-4- آناتوکسین ‎a (S)

2-2-5- ‎Cylindrospermopsin

2-2-6- میکروسیس تین

2-2-6-1- دوام و پایدار میکروسیس‎تین در سلولها

2-2-6-2- خارج‏شدن‎سم‏هپتاپپتید(میکروسیس‎تین‎درطی‎تجزیة ‎Microcystis aeruginosa

2-3- طبقه‎بندی سیانوتوکسین‎ها براساس ساختمان شیمیایی

2-3-1- پپتیدهای حلقوی

2-3-2- آلکالوئیدها

2-3-2-1- آلکالوئیدهای سیتوتوکسیک

2-3-2-2- آلالوئیدهای درماتوتوکسیک

2-3-3- سموم لیپوپلی ساکاریدها ‎(LPS)

فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباکترها

3-1- آزمایش سلامت انسان

3-1-1- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن

عنوان

صفحه

3-1-2- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن

3-2- ارزیابی خطر

3-3- اثر بر ماهیان

3-4- اثر بر موجودات آبزی

3-5- تولید ترکیبات بیواکتیو

3-6- صدمه از راه تماس تفریحی

3-7- مسمومیت حیوانی

3-8- اثر بر زئوپلانکتونها

3-9- اثر بر باکتریهای آبزی

فصل چهارم: روشهای کنترل و جلوگیری از شکوفایی

4-1- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی کربن فعال

4-2- کلرزنی

4-3- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون کندشنی

4-4- فرآیندهای غشایی

4-5- دما

4-6- اسیدیته ‎(PH)

4-7- کاهش فسفر و ازت

عنوان

صفحه

4-8- سولفات مس

4-9- سیمازین

4-10- ازن‎دار کربن

4-10-1- میکروسیس‎تینها و نودولارین

4-10-2- آناتوکسین a، آناتوکسین ‎S(a) و ساکسی توکسین

4-11- نور

4-12- کنترل بیولوژیک

4-12-1- تغذیه توسط زئوپلانکتونها

4-12-2- کپور نقره‎ای

فهرست جدول‎ها

عنوان

صفحه

4-1- جدول تأثیر ازن در از بین بردن میکروسیس تین ‎LR در صورت وجود یا عدم وجود مواد آلی

4-2- جدول تأثیر ازن در از بین بردن ‎Microcystis aeruginosa

چکیده

سیانوباکترها (جلبک‎های سبز ‎- آبی) جزء پروکاریوت‎ها محسوب می‎شوند. این فیتوپلانکتون‎ها معمولاً در آب‎های شیرین و لب شور یافت می‎شوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشته‎ای و کلنی تقسیم می‎شوند.

سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید می‎کنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره می‎اندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: میکروسیس‎تین‎ها، نودولارین‎ها، ساکسی توکسین‎ها، آناتوکسین ‎a، آناتوکسین ‎S(a) و ‎Cylindrospermopsin. این سموم از نظر ساختمانی متفاوتند و محدودة عصبی را شامل می‎شود. وجود سیانوباکترها و سموم آنها در مخازن آبی مورد استفاده برای آشامیدن به علت عدم مدیریت صحیح منابع و مخازن آبی است.

روش‎های تیمار آبی که در این پروژه مورد بحث قرار گرفته‎اند عبارتند از: کلرزنی، فیلتراسیون سریع یا کند، به ویژه استفاده از ازن و غیره، از موثرترین روش‎ها در از بین بردن سیانوباکترها هستند.


  • ja Si
  • ۰
  • ۰
کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 0
فرمت فایل docx
حجم فایل 640 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 155
کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
کاربر

کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود. ارگانیزم‌های عمده‌ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌کنند، شامل لاکتوبا سیلوس‌ها و استرپتوکوکها هستند.

استرپتوکوکهای لاکتیک دارای آنتی‌ژنهای گروه N هستند و از مهمترین آنها استرپتوکوکوس لاکتیس، استرپتوکوکوس کرو موریس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس را میتوان نام برد.

استرپتوکوکوس لاکتیس متشکل از یک یا دو زنجیره بلند یا کوتاه یا سلولهای بیضی شکل است. استرپتوکوکوس لاکتیس در 28 به سرعت در شیر رشد و آن را ترش می‌کند. متوقف شدن با کتریهای گرم مثبت در شیر به وجود یک آنتی بیوتیک قوی به نام نیسین ( توسط برخی گونه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استرپتوکوکوس لاکتیس تولید می‌شود) بستگی دارد.

گونه‌های لاکتو باسیلوس، مهمترین باکتریهای خانواده لاکتو با سیلوس محسوب می‌شوند. لاکتو با سیل‌ها (میله‌ای شکل، باریک، دراز، گرم مثبت و بدون اسپور) معمولاً به صورت رشته‌هایی مرکب از سلولهای موازی زنجیره‌ای یا تک تک هستند. لاکتو با سیل‌ها در مواد غذایی و فراورده‌های لبنی به وفور یافت می‌شوند. بیشتر گونه‌ها جور تخمیر (هوموفرمانتاتیو) وعده‌ای مانند لاکتو باسیلوس فرمنتم و لاکتوباسیلوس پاستوریا نوس ناجور تخمیر (هتروفرمانتاتیو) هستند. بسیاری از گونه‌های موجود در شیر پاستوریزه مانند لاکتوباسیلوس برنیس، لاکتو با سیلوس لاکتیس و لاکتو با سیلوس فرمنتم، مقاوم به اسید و ترمودیوریک (تحمل کننده گرما) هستند و در تهیه فراورده‌های لبنی ایفای نقش می‌کنند.

البته باید در نظر داشت که در فرایند تولید هر یک از این فراورده‌ها، میکروارگانیزم‌های متنوع دیگری از جمله کورینه با کتریوم‌ها و میکروکوکوس‌ها، مخمرها و قارچ‌ها و غیره نیز نقش دارند، که در اینجا به بررسی آنها می‌پردازیم.


  • ja Si